Dale Bygg & Entreprenad AB

Snickare Sollentuna

Snickare Sollentuna: Skickliga Hantverkare för Personliga Projekt

Våra erfarna snickare i Sollentuna är dedikerade till att förverkliga dina visioner. Oavsett om det handlar om skräddarsydda möbler, specialdesignade hyllor eller andra träbaserade projekt, levererar vårt skickliga team resultat med precision och omsorg. Låt oss bli din partner för att skapa unika och funktionella trädetaljer som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Vi finns på Instagram
#mittjobb
#basta

VILKA vi är

Vi är din pålitliga partner inom bygg och entreprenad. Med passion och expertis skapar vi lösningar som går utöver förväntningarna. Vår styrka ligger i att förena kompetens och professionalism för att forma en framtid med starka och vackra strukturer.

Snickare Sollentuna

Vårt uppdrag

Vi ser varje projekt som en möjlighet att skapa något unikt. Vårt uppdrag är att leverera skräddarsydda och hållbara lösningar, där varje struktur inte bara står stark men även speglar våra kunders visioner. Med fokus på enkelhet och kvalitet strävar vi efter att vara branschens föregångare.

Snickare Sollentuna

Snickare Sollentuna: Kreativa Lösningar för Hållbart Hantverk

Upptäck det bästa inom träarbete med våra snickare i Sollentuna. Vi kombinerar kreativitet med skicklighet för att leverera hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Vare sig det gäller renoveringar, reparationer eller specialprojekt, är vårt fokus på att överträffa förväntningar och skapa trädetaljer som står emot tidens tand. Lita på oss för att göra ditt nästa projekt till något extra.

Dale Bygg & Entreprenad AB

FLINTLÅSVÄGEN 25, 192 59 Sollentuna
073 945 78 29